ONS VAKMANSCHAP IS UW VLOER !

0476 31 71 68

Alle soorten chapewerken voor woningen, winkels en industrie

Bij Pintens bvba gaan we voor een breed gamma aan chapewerken in Beveren-Waas, voor het meest geschikte resultaat in eender welk gebouw. Wij zijn uw specialist inzake chape-isolerende onderlagen en kunststof vloeren voor particulier en aannemer.

Sneldrogend en zelfnivellerend

U kan bij ons terecht voor het leveren en plaatsen van chape, sneldrogend en zelfnivellerend, al dan niet gewapend of geïsoleerd, alsook voor warmte- en geluidsisolatie en polyurethaan kunststofvloeren. Wij plaatsen zelfnivellerende chape met een dikte van 2 tot 100 millimeter en meer. Ideaal wanneer u weinig ruimte hebt in de hoogte, zoals in kelders en zolders. Of als u een vloer hebt uitgebroken en u het niveau weer op de juiste hoogte wil brengen.

Doe-het-zelvers

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw chapewerken? Wij leveren en plaatsen ook voor de doe-het-zelver. We hebben al 25 jaar ervaring met een meewerkend patroon op de werf. Zowel particulieren als aannemers kunnen voor woningen, winkels en appartementen een beroep op ons doen. Aarzel niet om Pintens bvba te contacteren voor meer informatie over onze chapewerken met zelfnivellerende chape. Wij helpen u graag verder.